CASPER KJERUMGAARD, WOOLPOWER AMBASSADØR

Mit navn er Casper Kjerumgaard, jeg er 42 år og går i uldtøj året rundt, og er far til mine 2 guldklumper Silas på 11 og Bjørg på 8 år. Jeg er i naturen mere end 100 dage om året, på både store og små ture. De små imellem job og sengetid samt de helt store ekspeditioner hvor jeg krydser nationalparker højt mod nord, eller bestiger diverse toppe. Jeg har været i naturen siden jeg blev født, og var heldig at blive introduceret til vildmarken af min far. Det er det allerbedste jeg fik med hjemmefra. Min far har altid været dybt fascineret og betaget af naturen, og vi har taget uendelig mange ture sammen. Sidenhen blev det mountainbike, langrend, klatring, fugle og fluefiskeri som tog mig med ud i naturen.

Jeg er stifter af Træk Stikket Ud, som har 2 overordnede målsætninger. 

"Du kan fejle med det, du ikke har lyst til, derfor kan du ligeså godt gå efter din drøm" Jeg inspirerer via min hjemmeside, til at folk skal tage deres liv alvorligt, og få gjort de ting de drømmer om. Træk tempoet ud af hverdagen, og fokuser på de ting og værdier som er vigtige. Snak med dine børn, partner, venner og kollegaer face to face istedet for at kommunikere igennem en fjollet skærm. Prioriter de vigtige ting i livet, og gør det fuld ud, nærværende og tilstede. 

Det andet mål, er at spire frøet, til et langvarigt, passioneret, kompromisløst tæt forhold til naturen til vores børn. Vi giver vores børn et forhold til naturen. Vi lærer dem om naturen, viser dem dyr, fugle, blomster og giver dem en interesse for alle disse spændende ting i naturen.

Der skabes et forhold, hvor de, gør deres erfarringer og oplevelser i naturen. Det vil på sigt, give dem en forståelse for naturen, vores klode og det livsnødvendige økosystem.

Det vil være en forståelse for, en forankring af naturen i deres hjerte, bevidsthed og sind. Ved at gøre dette, skaber vi en krog i disse individer, langt flere vil komme tilbage og i det store billede, vil flere bruge og passe på naturen. Via “God Anderledeshed” giver vi dem en mere imødekommende forståelse for, hvorfor vores natur er så vigtig, og hvorfor vi skal gøre alt hvad vi kan, for at bevare mest muligt.

Vi gør dem til Natur Ambassadører, og ændrer hermed deres perspektiv på naturen for evigt.

Lige nu er jeg igang med at få implementeret noget omkring natur ambassadører i danmark. Jeg tager folk med på ture til fjeldet, for at få dem ned i gear, og give dem fokus i livet. Jeg er på ture i naturen ugentligt, og inspirerer folk via billeder, artikler, tips og gode råd til at gøre det samme. Jeg har desuden gang i en række filmprojekter, som jeg desværre ikke kan løfte sløret for her, men det bliver stort.

LINK TIL FILMEN OM NATUREN DAG: http://traekstikketud.dk/arkiver/2218