Velkommen til Ragtex.dk

 

Ragtex er distributør med eget lager, og det betyder hurtig levering

Ragtex distribuerer kvalitetsprodukter til grossister, detailkunder, samt industrikunder. Vi lagerfører et stort udvalg af mærkevareprodukter, og leverer til kunder i Danmark og på Grønland fra dag til dag. Vi ser det som vores opgave at fungere som et leverings- led, med en høj serviceværdi uden at tilføre produkter unødige omkostninger. Vores leverandører er udpræget ordreproducerende, så Ragtex er det nødvendige service - led så forbrugeren kan få et optimalt vareudvalg, uden at butikkerne skal lagerføre unødigt meget.

De fleste produkter er produceret i EU til den rette pris, med en stor miljøgevinst.

Flere af vores leverandører er selv producenter, og da alle leverandører er i EU, er produkterne 100 % produceret i EU. I den globale konkurrence er varens produktionspris afgørende for hvor den produceres. Flere af vores produkter er mulige at producere i EU, da de produceres med lille arbejdskraftforbrug. Samtidig er det unikke produkter, som kun få i verden producerer. Vi ser det som en stor gevinst for miljøet, dels at der produceres efter de højeste miljøstandarder, samt transport af råvarer og færdigvarer er mindst mulig.

Produkterne er gennemprøvet og testet, i verdens bedste testlab - DER UDE.

Det er godt og trygt at vide, at f.eks. Gore har så omfattende testning af deres produkter, og at producenter af Gore-Tex tøj er certificeret. En lige så vigtig testning er den der foregår af brugeren ,ude i det miljø, hvor det er afgørende at det fungerer. Ragtex repræsenterer produkter der igennem årtier er afprøvet og udviklet på baggrund af erfaringer fra de ultimative brugere. Når de garvede bjergguider, ski - patruljer i Frankrig, Canada og Schweiz, når forsvarets eliteenheder i hele Skandinavien, og de ultimative helte fra Everest, Nord og Sydpolen – er den ultimative bruger – så er forarbejdet gjort – så er der vægt bag vores anbefalinger.

Ragtex søger udfordringer, sammen med andre entusiaster.

Bundlinietænkning finder du ikke meget af hos os. Selvfølgelig driver vi omhyggeligt en sund forretning der tjener penge nok, men for os er produkterne og engagementet i produkterne højeste prioritet. Vi forsøger at gøre en forskel, for den bruger der omhyggeligt afsøger markedet og mulighederne for at være bedst rustet og udrustet.

Kom frem med din ærlige mening.

Er du forhandler, eller bruger af nogle af produkterne, er din mening og vejledning det der kan gøre en vigtig forskel. Så sig din ærlige mening, den vil blive hørt, påskønnet, og lagt i feed back banken, og investeret i forbedringer.