Tekniske egenskaber

 


Coolmax
En særligt fire-kanal struktur danner et transport system som fjerner sved fra huden til ydersiden af materialet. Denne proces fordamper sved hurtigere, og holder dig køligere og mere komfortabel.
Materialekomposition : 100% Polyester.


Fastwick
Dette polyester materiale er stærkt svedtransporterende, samtidig med at det er ekstremt let. Det hjælper dig med at holde dig tør og komfortabel.
Materialekomposition: 100% polyester.


Eco Active
Et materiale som er skabt af genanvendte plastik beholdere, såsom plastik flasker. Det er et let og åndbart materiale, som føles som bomuld, og som er meget komfortabelt.
Materialekomposition: 100% polyester.


Microfiber
Et lettere og mere komfortabelt materiale end tilsvarende konventionelle polyester materialer. Takket være micro strukturen, bliver materialet meget tæt, og dermed vindafvisende og dog stadig meget ventilerende.


Windstopper
Et fuldstændigt vindtæt materiale, som samtidig er åndbart, og med et isolerende lag af polar fleece. Ydermaterialet har en vandafvisende behandling, som yderligere lettere svedtransport gennem materialet.


100% Genanvendt
Polyester Materialet er lavet af 100% genanvendt polyester fra plastik flasker.


Polar Fleece
Polartec fleece, er det mest anvendte fleece materiale af de bedste mærevareproducenter. Materialet er kendt for lav vægt og særdeles høj isolering, samtidig med god åndbarhed.


Merino Uld
Et teknisk og samtidigt 100% naturligt fiber. Vi anvender den fineste langfibrede uld fra Merinofåret, som giver en blød og behagelig kontakt med huden. Merino ulden sørger for klima kontrol, så du aldrig er for kold aldrig for varm.


Ketten
Vindtæt varmt og let materiale.


Adults Size
Voksen størrelse, som passer de fleste voksne.


Junior & Child Size
Størrelse som passer de fleste 4-12 årige.


Polygiene
En behandling af fibrene der gør det vanskeligere for bakterier at sætte sig i produktet. Produktet vil holde sig frisk i længere tid, og forhindre dårlig lugt. Polygiene er samtidig et miljøvenligt produkt.


100% Seamless
Produktet er strikket som en tube, helt uden syede sømme.


Antimicrobarial
Forhindrer vækst af bakterier.


Eco Friendly Product
Miljøvenlig produkt: Original Buff donerer 1% fra salget af dette produkt til non profit organisationer, som arbejder for miljøbeskyttelse.


Reflective Buff
Ny reflekterende applikation, som har en forbedret strækbarhed og føles blødere. For at kunne betegnes som “ Visibility Accessories” må det materiale som er anvendt på et tekstil, kunne opfylde EU direktiv 89/686/CE, og opfylde standarder for EU- norm UNE-EN 13356-01 samt UN-EN 340-94. Reflective Buff, som kan ses ca. 150 m. fra lyskilden, må betegnes som “Visibility Accessory”, når mindst 6 cm. af striberne er synlige. Iflg. LEITAT Laboratoriet i Barcelona.


Moisture Management
Et materiale som kan transportere sved fra inderside til yderside af et produkt.


Odor Resistant
Aktive stoffer som kan forhindre at bakterier udvikler dårlig lugt i materialet.


Dries Quickly
Hurtig tørrende materiale.


Water Repelent
En vandafvisende overflade på et materiale


Adjustable Drawstring
Justerbar elastiksnor, som muliggør at man kan omdanne produktet fra neckwarmer til hue.


Windproof
Vindtæt produkt.


Multifunctional
Betegnelse for de mange måder man kan anvende en Buff på.


Reversible
Betegnelse for at man kan anvende et Buff produkt på begge sider.


Knitted & Polar Fleece
Strikket yderside i lækre fashionable strukturer og design, med en højkvalitets-fleece på indersiden. Et produkt med både stil og funktion.